Ylva Janssen FotografieGezin, liefde & zwangerschap 
 

Werkwijze

Je kunt bij mij een fotoshoot boeken alleen of samen met je partner, een vriendin, je kids, je gezin of misschien wel een broer(s) of zus(sen). Alle combinaties zijn mogelijk! Samen zoeken we naar een mooie buitenlocatie en bespreken we jullie wensen en ideeën. 

Mocht er slecht weer zijn voorspeld, overleggen we of we dit gaan verplaatsen. Hebben we het geluk dat het goed weer is, reken op ongeveer 60 minuten shoottijd. Mocht dit langer duren door bijvoorbeeld baby's, is dit geen probleem. Ook kan het zo zijn dat je kinderen of jij moeten wennen aan mij en aan de camera, daar nemen we rustig de tijd voor. Daarna mag je lol maken en met je kinderen spelen. Poseren doen we zeker niet te veel. Hier en daar kan ik wel een beetje aansturen. 

Mocht je een newbornshoot bij me geboekt hebben, doen we dit binnen bij jullie thuis. Boek je ruim van te voren, heb je het meeste kans dat ik beschikbaar ben. Boek je pas nadat je kleintje is geboren, wordt het al moeilijker. Het mooist is namelijk om +/- een week na de geboorte de foto's te maken. Tussentijds voeden, kalmeren of verschonen is geen probleem. We nemen alle tijd om mooie foto's te schieten.

Na de shoot ontvang je uiterlijk binnen 2 a 3 weken een link naar een online galerij die alleen jij kunt inzien. Deze foto's zijn voorzien van een watermerk, die er uiteindelijk niet op zullen staan. Uit die foto's mag je een selectie maken die jij wilt hebben. Daarna zul je ze snel genoeg via WeTransfer ontvangen in je mailbox. Zie ik je snel? 

Wil je graag een shoot cadeau doen? Ook dat is mogelijk! Je kiest zelf de waarde van je cadeaubon. Bij verzending komen de verzendkosten er nog bij.


LET OP! In verband met de corona maatregelen is voorlopig een familieshoot niet mogelijk! Alleen shoots met maximaal 3 volwassen personen uit het zelfde huishouden. Kinderen zijn uitgezonderd!


Tarieven

Pakket 1

1 - 3 personen

15 (zelf uitgekozen) digitale foto's

+/- 60 tot 90 minuten

Binnen 30 km binnen Delfzijl

€ 90,-


Pakket 2

1 - 3 personen

25 (zelf uitgekozen) digitale foto's

+/- 60 tot 90 minuten

Binnen 30 km binnen Delfzijl

€ 120,-


Pakket 3

1 - 3 personen

40 (zelf uitgekozen) digitale foto's

+/- 60 tot 90 minuten

Binnen 30 km binnen Delfzijl

€ 140,-


                                Vanaf 4 personen

+ € 10,- per persoon

                                   Vanaf 30 km*

+ € 0,19 per kilometer

                                   Extra foto's

+ € 5,- per foto


                   * Locatie wordt vooraf samen besproken. Dit moet een buitenlocatie (m.u.v. newborn) zijn in of nabij de provincie Groningen. Eigen ideeën zijn hierin uiteraard welkom. Vanaf 30 km buiten het thuisadres (Aalgeer 17, Delfzijl) wordt er € 0,19 per kilometer extra gerekend. In overleg is dit ook vanaf Sevenum mogelijk!